Werkend leren

Een opleiding volgen tijdens en in je werk, hoe mooi is dat!?

HOE WERKT ‘WERKEND LEREN’?

Met zorg en welzijn voor ouderen draag je eraan bij dat mensen zo zelfstandig en gelukkig mogelijk kunnen leven. Het verplegen, verzorgen, ondersteunen en begeleiden van ouderen doet ertoe. Het is afwisselend en belangrijk werk.

Werken en leren

De Regionale Zorgacademie heeft op dit moment een 20-tal baankansen geopend voor belangstellenden die zich willen bekwamen tot verzorgenden IG.

Via baansprong start je met een loopbaan in de ouderenzorg waarbij je deels ook zelf het tempo kunt bepalen en uitstapjes kunt maken naar praktijkonderwerpen die je extra aanspreken.

  • We zoeken opleidingskandidaten die meteen met de opleiding kunnen en ook willen beginnen.

  • Waarna je met deze unieke praktijkgestuurde opleidingsroute kunt starten in het begin van 2022.

Begeleiding

Al het onderwijs wordt in de praktijk verzorgd en de opleiding is helemaal ingericht vanuit werken en leren in de praktijk.

Je krijgt begeleiding van een opleidingsteam uit de praktijk die je helpt en ondersteunt.

Zelfregie, zelfbegeleiding en zelfleren zijn sleutelwoorden die deze baankans tot een unieke leerreis voor je maken.

0
Zorginstellingen
0
Vacatures
0
Zorgprofessionals
0
Cliënten

Hé zij-instromer! Wil jij je verder ontwikkelen?

Kies voor een leer-werktraject bij de Regionale Zorgacademie Gooi-Vechtstreek-Almere. In 18 maanden word je opgeleid tot gediplomeerd verzorgende. Het leren hiervoor gaat voor een groot deel tijdens en in je werk. Online lessen volgen en zelfstandig kunnen leren zijn twee belangrijke kenmerken van deze opleiding.

Weten of dit bij jou past? Meld je aan voor een van de Meet & Greets. We vertellen je er dan meer over en jij kunt jouw vragen stellen.

MEET & GREET

Weet je al precies wat je wilt? Solliciteer dan direct op een leer-werktraject tot Verzorgende bij de Regionale Zorgacademie Gooi – Vechtstreek – Almere.

DIRECT SOLLICITEREN

Ken je iemand voor wie dit wat is? Deel deze pagina in je netwerk!