LZorg

Visie/missie

LZorg is een kleinschalige HKZ erkende thuiszorgorganisatie. LZorg heeft zich gespecialiseerd in het verlenen van islamitische multiculturele zorgverlening.

Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in de Vaandel en om flexibel op uw wensen in te kunnen spelen gaat Lzorg haar activiteiten verder uitbreiden, gebaseerd op de competenties die binnen de organisatie zijn opgebouwd: klantgerichtheid, kwaliteit en kleinschaligheid.

Op welke gebieden werkzaam?

U kan bij Lzorg terecht voor persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg, huishoudelijke hulp, begeleiding en 24 uur terminale zorg. Uw zorgvraag wordt samen met u en onze HBO- verpleegkundige nauwkeurig in kaart gebracht en geïndiceerd.

Opleidingsmogelijkheden

Meld je aan op de Baansprong-website en geef je voorkeur op voor werken bij LZorg. Wij nemen contact op om te kijken naar de mogelijkheden voor een werk/leer traject bij Lzorg.

MEDEWERKERS

Circa 20 medewerkers in loondienst.

CONTACTGEGEVENS

LZorg
Oud Bussemerweg 70
1272 RX Huizen

035 – 76 00 635

LOCATIES

Het werkgebied is de regio Gooi en Vechtstreek en Flevoland. Op dit moment werken wij in de gemeenten Almere, Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Graveland, Wijdemeren, Bussum, Naarden, Blaricum, en Laren. Verpleeghuiszorg wordt geboden in woonzorgcentrum RaYan met drie woonlocaties in Huizen, Amersfoort en Naarden.