King Arthur Groep

Visie/missie

In elke levensfase kunnen wij kiezen waar wij willen wonen, wat wij willen doen en met wie wij omgaan. Natuurlijk rekening houdend met onze financiële-, relationele-, sociale- en werksituatie.

In onze visie moet je ook kunnen blijven kiezen als je met dementie of andere vormen van zorg te maken krijgt. Er verandert veel, voor degene met dementie, maar zeker ook voor zijn of haar naasten, zoals een partner en familie. Een omgeving waar je je thuis kunt voelen en begrepen voelt, is dan het minste wat geboden kan worden. Samen met u zoeken wij naar mogelijkheden om het leven te leiden dat nu bij u past. Onze begeleiding is zo normaal mogelijk waar het kan en zo specialistisch mogelijk waar het nodig is.

Op welke gebieden werkzaam?

King Arthur Groep is een thuiszorgorganisatie die zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert. Wij bieden zowel ondersteuning en activiteiten aan mensen in een thuissituatie als 24-uurs zorg in onze woonzorgvoorziening. Samen met u gaan we op zoek naar de (combinatie van) zorg die aansluit bij de wensen en behoeften van zowel degene met dementie als van de partner, familie en/of mantelzorgers.

King Arthur Groep is een WTZi erkende thuiszorgorganisatie die naast WLZ en ZvW-zorg, contracten heeft in meer dan 30 gemeenten (WMO-ondersteuning).

Opleidingsmogelijkheden

Meld je aan op de Baansprong-website en geef je voorkeur op voor werken bij King Arthur Groep. Wij nemen contact op om te kijken naar de mogelijkheden voor een werk/leer traject bij King Arthur Groep.

MEDEWERKERS

Circa 300 medewerkers

CONTACTGEGEVENS

King Arthur Groep
t.a.v. Annemarie Correa, Werving & Selectie

06 – 18 346 171

LOCATIES

Ons zorgaanbod bestaat uit een woonzorgvoorziening in Hilversum, hier wonen 22 mensen met dementie, diverse ontmoetingscentra in het midden van het land, begeleiding en zorg thuis in de regio ’t Gooi- en Eemland en Gooi- en Vechtstreek, als ook casemanagement en wijkverpleging.