Inovum

Werken bij Inovum

Inovum is een zorgorganisatie in Hilversum en Wijdemeren. Vanuit verpleeghuizen, thuiszorg en behandel- en adviescentra leveren wij verpleeghuiszorg, behandeling en advies, zowel intramuraal als in de eerste lijn. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie die continue werkt aan verbetering en zich doorlopend aanpast om de best mogelijke zorg te kunnen bieden. En daar kan jij onderdeel van worden! Door nauw samen te werken met collega’s, in een informele sfeer, bied jij de best mogelijke zorg. Kenmerkend voor Inovum is de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en het regio-gevoel.

Vakmanschap en aandacht

Als middelgrote zorgorganisatie bewegen we mee met de huidige tijd en stemmen daar onze zorg en dienstverlening op af. Dit alles om de juiste zorg mét aandacht te kunnen geven.

Natuurlijk zijn hiervoor de juiste collega’s nodig. Onze medewerkers leveren uitstekende zorg en service. Zij zorgen ervoor dat de cliënten en bewoners de aandacht, begeleiding én zorg ontvangen waar ze recht op hebben. Daar draag jij graag aan bij.

Uiteraard heb je daarvoor wél de juiste middelen nodig. Daar zorgen wij voor. Denk bijvoorbeeld aan iPads en telefoons met slimme programma’s, zodat je weinig tijd aan rapportage hoeft te besteden. Zo blijft er tijd over voor wat écht belangrijk is.

Wat vinden we belangrijk bij Inovum?

Bij Inovum doen we dingen graag samen. Betrokken met persoonlijke aandacht. Samenwerking is vanzelfsprekend. Dat vragen we ook van jou. Want met elkaar kun je niet alleen prettiger werken maar ook de best mogelijke zorg bieden. Samen met een gepassioneerd team van talentvolle collega’s zorgen voor kwetsbare medemensen uit de buurt. Met een beetje luchtigheid, want het leven is al serieus genoeg.

Opleidingsmogelijkheden

Jezelf verder ontwikkelen vinden we belangrijk. Inovum heeft aandacht voor ieders professionele loopbaan en biedt verschillende opleidingsmogelijkheden. Meld je aan op de Baansprong-website en geef je voorkeur op voor werken bij Inovum. Wij nemen contact op om te kijken naar de mogelijkheden voor een werk/leer traject bij Inovum.

MEDEWERKERS

Bij Inovum werken circa 500 medewerkers.

CONTACTGEGEVENS

Nieuw-Loosdrechtsedijk 24
1231 KX
Loosdrecht

035 – 5 888 400

LOCATIES

Werken vanuit een unieke, waterrijke omgeving, wie wil dat nu niet? Inovum heeft verpleeghuizen in Loosdrecht, Kortenhoef en Hilversum. Thuiszorg Inovum biedt zorg aan cliënten in Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, Ankeveen, ’s-Graveland en Nederhorst den Berg. De gemeente Wijdemeren is een hechte gemeenschap waarin op verschillende vlakken samenwerking wordt opgezocht.