Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk eerst hier of je antwoord erbij staat

De Regionale Zorgacademie biedt jou de mogelijkheid om je via een op maat gemaakte praktijkleerroute direct te starten in een betaalde baan in de ouderenzorg. Via de website van Baansprong krijg je voorlichting, oriëntatie mogelijkheden, een intakegesprek en kun je een keuze maken voor een leer/werktraject bij een van de aangesloten ouderenzorgorganisaties in de regio.

  • Je hebt belangstelling voor leren in de beroepspraktijk van de zorg.
  • Je bent zelfstandig met je opleiding bezig en kunt duidelijk aangeven wat jij nodig hebt om goede resultaten te halen. Je daagt jezelf graag uit, je bent nieuwsgierig en kijkt daarbij ook kritisch naar jezelf.
  • Je bent 24-32 uur beschikbaar. Daarnaast ben je in de gelegenheid nog zo’n 8 uur aan zelfstudie te besteden.
  • Je bent minimaal in het bezit van een diploma Vmbo-t, mbo-2 of hoger of een overgangsbewijs van havo/vwo 4 naar havo/vwo 5 of een opleiding op vergelijkbaar niveau.
  • Je bent flexibel inzetbaar in een week- of maandrooster. Je bent bereid om in de avond, nacht, weekend en op feestdagen te werken.
  • Je bent in de gelegenheid zelfstandig te reizen in de regio Gooi – Vechtstreek – Almere.

Ja dat kan. De praktijkleerweg bij de Regionale Zorgacademie is juist ook bedoeld voor iedereen die nog geen ervaring heeft in de zorg. Wij helpen je met jouw oriëntatie op de ouderenzorg en kijken samen met jou wat bij jou past.

Je start direct in een betaald leer/werktraject op mbo- of hbo-niveau bij een ouderenzorgorganisatie naar keuze.

Kijk daarvoor op deze website bij Over Baansprong.

Hé zij-instromer! Wil jij je verder ontwikkelen?

Kies voor een leer-werktraject bij de Regionale Zorgacademie Gooi-Vechtstreek-Almere. In 18 maanden word je opgeleid tot gediplomeerd verzorgende. Het leren hiervoor gaat voor een groot deel tijdens en in je werk. Online lessen volgen en zelfstandig kunnen leren zijn twee belangrijke kenmerken van deze opleiding.

Weten of dit bij jou past? Meld je aan voor een van de Meet & Greets. We vertellen je er dan meer over en jij kunt jouw vragen stellen.

MEET & GREET

Weet je al precies wat je wilt? Solliciteer dan direct op een leer-werktraject tot Verzorgende bij de Regionale Zorgacademie Gooi – Vechtstreek – Almere.

DIRECT SOLLICITEREN

Ken je iemand voor wie dit wat is? Deel deze pagina in je netwerk!