Baankans2021-12-20T16:27:28+00:00

Welke baankansen zijn er?

Vind jouw droombaan in de ouderenzorg!

Via baansprong start je met een loopbaan in de ouderenzorg, waarbij je deels zelf het tempo kunt bepalen en uitstapjes kunt maken naar praktijkonderwerpen die je extra aanspreken. Uiteindelijk bereik je zo een niveau dat je recht geeft op een erkend diploma.

Vanaf begin 2022 worden zo’n 20 baankansen geopend voor belangstellenden die zich willen bekwamen tot verzorgende IG. Hiervoor zoeken wij opleidingskandidaten die meteen met de opleiding kunnen en willen beginnen. Ook voor andere functies en niveaus zoeken wij kandidaten. Wij starten volgende jaar met nieuwe praktijkleerroutes. Meld je snel aan!

Herken jij jezelf in een van deze profielen? Meld je dan direct aan!

Hé zij-instromer! Wil jij je verder ontwikkelen?

Kies voor een leer-werktraject bij de Regionale Zorgacademie Gooi-Vechtstreek-Almere. In 18 maanden word je opgeleid tot gediplomeerd verzorgende. Het leren hiervoor gaat voor een groot deel tijdens en in je werk. Online lessen volgen en zelfstandig kunnen leren zijn twee belangrijke kenmerken van deze opleiding.

Weten of dit bij jou past? Meld je aan voor een van de Meet & Greets. We vertellen je er dan meer over en jij kunt jouw vragen stellen.

MEET & GREET

Weet je al precies wat je wilt? Solliciteer dan direct op een leer-werktraject tot Verzorgende bij de Regionale Zorgacademie Gooi – Vechtstreek – Almere.

DIRECT SOLLICITEREN

Ken je iemand voor wie dit wat is? Deel deze pagina in je netwerk!

Ga naar de bovenkant