Voor wie is het?

Maak met jouw ambitie en ervaring een baansprong in de ouderenzorg!

Werken in zorg en welzijn voor ouderen

Met zorg en welzijn voor ouderen draag je eraan bij dat mensen zo zelfstandig en gelukkig mogelijk kunnen leven. Het verplegen, verzorgen, ondersteunen en begeleiden van ouderen doet ertoe. Het is afwisselend en belangrijk werk. Ben je geïnteresseerd en wil je je oriënteren op een praktijkopleiding met baanzekerheid in de ouderenzorg in de regio Gooi-Vechtstreek-Almere? Meld je dan snel aan!

Herintreder

Als herintreder ben je meer dan welkom in je oude beroep. Soms is bijscholing nodig. Maar herintreden kan voor jou ook hét moment zijn voor omscholing naar een andere werkplek in zorg en welzijn. Hiervoor kies je je eigen tempo en leertraject vanuit een betaalde baan.

Zij-instromer

Je hebt een diploma in een andere sector maar je wilt nu graag in zorg en welzijn werken. Dan kun je hier kiezen voor het combineren van leren en werken en ga je meteen aan de slag in de baan van je keuze. Dat betekent dat je ook meteen salaris krijgt.

Carrièreswitcher

Om te starten in zorg en welzijn is vaak niet alleen je opleiding van belang; ook je werk- en levenservaring tellen mee. Denk bijvoorbeeld aan de zorg voor kinderen of een ziek familielid of vrijwilligerswerk. Een opleiding vanaf mbo-niveau 3 geeft je toegang tot deze leerroute.

Aanmelden

Als je je bij ons aanmeldt, nemen we contact met je op en plannen we een afspraak voor een intakegesprek. Hierin vertellen we alles over de unieke praktijkgerichte leerroute.

AANMELDEN